Tartható a Danubius éves terve

A szeptember-októberi utcai megmozdulások szerencsére az utószezont érintették, ezért a Danubius várakozásai szerint nagyságrendileg tartható az éves terv - idézte Parti Jánost, a szállodatársaság marketing és értékesítési igazgatóját az MTI-Eco.
NAPI Online, 2006. november 28. kedd, 15:36
Fotó:

A Danbius Hotels az idei évre 44,1 milliárd forint bevételt és 2,65 milliárd forint adózás előtti nyereséget irányzott elő. A keddi sajtótájékoztatón Zboray András, a Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese bejelentette, hogy a Malév és a Danubius Hotels megállapodást kötött, amely szerint a szállodatársaság kedvezményeket és többletszolgáltatásokat nyújt a magyar nemzeti légitársaság törzsutasainak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK