Tartja magát a forint

Lanyha forgalomban alig változott a forint árfolyama csütörtök reggel: a nemzetközi devizakereskedelemben az eurót 288,77 forinton jegyezték a szerda esti 288,70 forint után.

A forint árfolyama a hét eleje óta a 287-289 forintos eurójegyzési tartományban ingadozik. A nemzetközi devizapiacok eseménytelensége, valamint a magyar-IMF/EU elővigyázatossági hiteltárgyalások megkezdését megelőző piaci kivárás miatt jelentősebb árfolyammozgás nem várható.
Csütörtök reggel a svájci frank 240,46 forintot ért, míg szerda este 240,43 forintot.
A dollárt csütörtök reggel 235,93 forinton jegyezték az esti 235,60 forint után.
Az euró 1,2238 dollárt ért, nagyjából ugyanannyit, mint szerda este.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!