Tartja magát a forinterő

Továbbra is kitart a 265 alatti euró/forint kurzus, a reggeli 264,70-es nyitást követően délelőttre 264,20-ig jött le az európai közös deviza forintjegyzése.
NAPI, 2010. március 16. kedd, 09:47
Fotó:

Mindeközben egy dollárért 193,20, míg egy svájci frankért 182,50 forintot kértek a bankközi devizapiacon.


A forint a régióval együtt erősödik visszafogottan, igaz érdemi forgalom hiányában - mondta a Napinak Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője.

Mint hozzátette a 265-ös szint átlépése kiüthetett pár stop losst, ám ezen kívül csak a rosz hírek hiánya mozgatja valamennyire a piacot, az euró/dollár kurzus is jószerével csak csapkod.

Kolba szerint így az elkövetkező pár napban a 263,50-267,50 közötti sávban mozog majd a forint az euró ellenében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK