Tartja magát az erős forint

Néhány fillérrel erősödött a forint szerda reggelre a bankközi devizapiacon.
Domokos László, 2017. augusztus 16. szerda, 07:24
Fotó: Reuters

Az eurót 7 óra tájban 304,32 forinton jegyezték a kedd esti 304,36 forinttal szemben. A dollár 15 fillérrel 259,16 forintra, a svájci frank pedig 30 fillérrel 266,41 forintra gyengült.

Az euro/dollár keresztárfolyam alig mozdult el, az európai valuta 1,1742 dolláron forgott.

A devizapiacokat szerdán a geopolitikai helyzet alakulásán kívül várhatóan az európai uniós GDP-adatok, majd az amerikai tartalékbank monetáris döntéshozó bizottságának (FOMC) legutóbbi üléséről készült jegyzőkönyvben szereplő megállapítások mozgathatják - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK