Az amerikai könnyűolaj ára januári határidőre 46,05 dolláron áll, ami 23 centes esés, februárra pedig 19 centes csökkenéssel 46,38 dollárra enyhült. A Brent ára Londonban 29 centtel 43,10 dollárra csökkent. A múlt héten az olaj ára 5,50 dollárral nőtt hordónként, ám jelenleg csaknem 10 dollárral elmarad a mindenkori csúcsnak számító, hordónkénti 55,67 dollártól, amit október vége felé jegyeztek fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!