Tartja magát Budapest

Ahogy a nap elején, úgy a kereskedés közepénél is pluszban állt a BUX.
NAPI, 2013. január 10. csütörtök, 13:37
Fotó: Napi.hu

A szerdai erősödést követően ismét pluszban áll a Budapesti Értéktőzsde, délután fél kettőkor 0,63 százalékkal haladta meg a napi kezdőértékét. Az emelkedésből a nagyobb papírok mindegyike kivette részét: a Mol 0,27, a Magyar Telekom 0,25, az OTP 1,23, míg a Richter 0,13 százalékos pluszt produkált ekkor.

A forgalom alacsony, egyedül az OTP részvényeivel kereskedtek 1 milliárd forint felett (2,8 milliárd volt ekkor), a többiek jelentős lemaradással követik a bankpapírokat, hiszen a képzeletbeli dobogóra még felférő Mol 675, a Richter pedig 614 milliós forgalmat könyvelhetett el ekkor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK