Zárás előtt közel egy órával 1,6 százalékos veszteséggel 22 374 ponton állt az index. A Richter lejjebb került, 0,3 zázalékkal 42 500 forintra gyengült, de a többi blue chip jóval nagyobb mínuszban volt. Az OTP helyzete a legrosszabb, a bankpapír 2,5 százalékos buktával 7360 forinton forgott. A Mol 1,8, a Magyar Telekom 1,0 százalékkal 21 940, illetve 914 forintra esett. A Richter szektortársa a mélyben ragadt: az Egis-papírok árfolyama több 3 százalékos mínusz után jó ideje 28 600 forintnál jár.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!