Tartotta magát a forint

Nem változott érdemben hétfő reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a bankközi kereskedésben.
MTI-Eco, 2014. június 30. hétfő, 07:33
Fotó: Napi.hu

Az eurót nem sokkal reggel hét óra után 309,80 forinton jegyezték a péntek esti 309,89 forint után.

Egy amerikai dollár 227,06 forintot ért. A múlt hetet 227,17 forinton zárta.

A svájci frank 254,82 forinton állt, péntek este 254,88 forinton jegyezték.

A japán jen 2,24 forint körül forgott, nagyjából ugyanott, ahol péntek este.

Az euró dollárban 1,3644-en állt, a péntek estivel megegyező árfolyamon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2014.06.30 09:30

Minden jel szerint végelgyengül a forint...alapkmata kvázi nulla, devizahitelek ki lesznek vezetve tehát a bankoknak forintjuk ellenében svájci frankot kell venni, horribilis tételekben...év végéig...(vagy maguk állják az árfolyamrizikót is)

Megvalósul Matolcsy álma, devizahitelek kivezetve, a forint végre kedvére gyengülhet és így export orientált ország leszünk....( a belföldi fogyasztásból ugyebár nem lesz GDP növekedés hisz nincs pénz)

Ehhez még hozzájön a 2,5%.-os növekedési hitel a jegybankból nomeg a töménytelen eus pénz amit vidéki beruházásokra iparteremtésre kell elkölteni .... azaz felfelé kell mennie az országnak a bokáig vérrel borított úton... a bankrendszernek például annyi lehuzhatják a rolót...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html