Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szervezeti átalakításról döntött a Synergon Igazgatósága, amelyeket követően lemondott a cég vezérigazgatói posztjáról Litauszki Róbert, a Synergon Informatikai Nyrt. vezérigazgatója.

A bejelentés szerint az átszervezésre azért van szükség, hogy megalapozzák a fenntartható stabil vállalati teljesítményt és a jövőbeni növekedést. A működési költségek racionalizálását is magában foglaló terv megvalósítása még 2011 májusában megkezdődik. Ennek kerertében a átalakítják a társaság vezetési struktúráját valamint a leányvállalatok párhuzamos tevékenységeit összevonják. Az így kiépülő szervezetnek a jelenleginél hatékonyabb működése az alkalmazotti létszám jelentős mértékű csökkentését teszi lehetővé.
Így április 30-ával Litauszki Róbert leköszönt a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatói posztjáról valamint 2011. május 3-i hatállyal lemond igazgatótanácsi tagságáról, és távozik a Synergontól. A vezérigazgatói teendőket és hatásköröket további intézkedésig a társaság Igazgatótanácsa látja el. Ugyancsak 2011. május 3-ával, az igazgatótanácsban betöltött tagsága megtartása mellett, Vida Szabolcs is lemondott a Synergon Rendszerintegrátor Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói megbízatásáról, és távozik a társaságtól.
Lazarovits Márk szintén megválik a Synergon Rendszerintegrátor Kft ügyvezetői megbízatásától, és a továbbiakban, a Synergon Informatika Nyrt. igazgatótanácsi tagsága mellett, kiemelt vendor- és ügyfélkapcsolati vezetői feladatkört fog ellátni. A  Synergon Rendszerintegrátor Kft. ügyvezetői igazgatói posztjára 2011. május 3-i hatállyal Pap Dávidot nevezték ki.

A vezetési modell átalakításától Jeszenszky Zoltán, az Igazgatótanács elnöke azt várja, hogy  a Synergon a piac hosszabb távon is nyereséges, meghatározó szereplőjeként tud majd működni.

Napi

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!