Távozik Gyuris Dániel az OTP Banktól

Gyuris Dániel vezérigazgató-helyettes április 15-i hatállyal távozik az OTP Banktól, munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik - jelentette be a hitelintézet kedden, a BÉT honlapján.
MTI-Eco, 2014. április 15. kedd, 18:40
Fotó: Napi.hu

A közlemény ismerteti: az OTP Bank Nyrt.-nél fennálló munkaviszony megszüntetésével egyidejűleg Gyuris Dániel OTP Jelzálogbank Zrt.-nél és OTP Lakástakarékpénztár Zrt.-nél betöltött elnök-vezérigazgatói pozíciója is megszűnik, valamint valamennyi egyéb, a bank érdekeltségeiben viselt tisztségéről lemond.

A bank elnök-vezérigazgatója az ingatlan, kisvállalkozási és agrár divízió vezetésével április 16-tól átmenetileg Csonka Tibor ügyvezető igazgatót bízza meg.

Az OTP Lakástakarékpénztár Zrt. irányítását átmenetileg Köntös Péter vezérigazgató-helyettes, az OTP Jelzálogbank Zrt. irányítását pedig Máriás György vezérigazgató-helyettes látja el.

A közlemény emlékeztet arra: Gyuris Dániel 2010. november 1-jétől irányította vezérigazgató-helyettesként az OTP Bank Nyrt. ingatlan, kisvállalkozási és agrár divízióját.

Az OTP Bank vezető testületei a közlemény szerint elismerésüket és köszönetüket fejezik ki a távozó vezetőnek a bank ingatlan, kisvállalkozási és agrár stratégiájának megújításában valamint a pénzügyi válság hatásainak mérséklése érdekében végzett tevékenységéért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK