Távozik posztjáról az egyik Mol-vezető

Lemondott a Mol-csoport upstream üzletágának ügyvezető igazgatója.
MTI-Eco, 2015. szeptember 21. hétfő, 18:25
Fotó: Reuters

Személyes okokból távozott posztjáról hétfőn a Mol-csoport kutatás-kitermelés (upstream) üzletágának ügyvezető igazgatója, Alexander Dodds - közölte a magyar olajipari vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A közlemény szerint a divíziót Berislav Gaso irányítja, aki új feladatát továbbra is az upstream üzletág ügyvezető igazgatóhelyetteseként látja el. A Mol korábbi tájékoztatása szerint Alexander Dodds a Mol-csoport előtt a TNK-BP ügyvezető igazgatója és elnök-vezérigazgatója, illetve az ExxonMobil Qatar vezérigazgatója volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bulemia, 2015.09.22 09:48

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html