Teljes a csend a forintpiacon

Sem regionális hatások, sem az amerikai elnökválasztás nem gyakorol különösebb hatást a forint árfolyamára.
Molnár Csaba, 2004. november 3. szerda, 10:15
Fotó:

A bankközi forintpiacon a 245,70 forinton nyitó euró egy ügylet erejéig ugyan 246,20 forintig erősödött, ám utána ismét visszasüllyedt a korábbi szintre. Forgalom nincs, kereskedők szerint ma nem is várható különösebb mozgás. Regionális hatások nem játszanak, az amerikai elnökválasztási meccs pedig oly mértékben kiegyenlített, hogy nem lehet levonni semmit az éppen aktuális állásból. Ráadásul a tapasztalatok azt támasztják alá, hogy a dollár/euró kurzus nem tudja megmozgatni az euró/forint jegyzést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK