Tempósan emelkedtek a hozamok

Egy kivétellel emelkedtek a hozamok az állampapírok másodlagos piacán.
NAPI Online, 2006. április 5. szerda, 14:48
Fotó:

A 6 hónapos benchmark 3 bázisponttal csökkent, míg a másik két éven belüli papír, a 3 és 12 hónapos kincstárjegy hozama 4, illetve 10 bázisponttal nőtt. Az éven túli papírok referenciaértéke 4-7 bázisponttal emelkedett.

A hétfői, általános csökkenés után tegnap több referenciahozam is felfelé korrigált az állampapírok másodlagos piacán, de több papírnál stagnálást mért az ÁKK.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK