Nap közben a forint euróhoz viszonyított árfolyama 289 alatt is mozgott, délután négy óra körül azonban egy euróért már mintegy 291 forintot kértek. A piacon egyébként meglehetősen eseménytelen napot zárnak, a forgalom is csekély volt, és érdemi hírek sem befolyásolták a kereskedést - mondta el Kolba Miklós, az ING bank devizaüzletágának vezetője.

A kereskedő a következő napokban valahol 287,50 és 293,50 között valószínűsíti a kurzust. Egy dollárért 220,30, egy svájci frankért pedig 192,15 forintot kértek a piacon szerda délután. A dollár erősödött némileg az euróval szemben, a dollár/euró 1,3170 és 1,3220 között mozog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!