Tépik az OTP-t a kamatvágásra

Már az MNB kamatdöntése előtt is kezdett optimista lenni a hangulat a BÉT-en, a kamatcsökkentés hírére azonban elszabadultak a bikák.
NAPI, 2009. július 27. hétfő, 14:14
Fotó:

Az OTP-t 3749 forintig rántották a váratlan, 100 bázispontos kamatvágás hírére a befektetők, a Magyar Telekomot a 680 forintos szinten próbálták átrántani, egyelőre sikertelenül. A bankpapír 10 perccel kettő óra után 3740, a távközlési részvény 674 forinton áll, előbbi közel 2,5, utóbbi 2,8 százalékos emelkedést jelez. A Mol részvényei 13 750 forintig drágultak.

A BUX index 16 900 pont fölé ugrott.

A Richter és az Egis stagnál.

Árfolyamok és grafikonok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK