Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Richter licensz és forgalmazási megállapodást kötött női termékenységet elősegítő termékkörének bővítésére - tette közzé a Richter Gedeon Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden, írta az MTI.

A Richter az L.D. Collins & Co. Limiteddel, egy Egyesült Királyságban bejegyzett vállalattal állapodott meg, annak 400 mg progesterone hatóanyag tartalmú, asszisztált reprodukciós technológián alapuló termékének, a Cyclogestnek az értékesítéséről.

A Richter a terméket az Európai Unió 27 országában forgalmazza majd, a készítmény már megkapta a forgalomba hozatali engedélyeket ezekben az országokban. Az engedélyek tulajdonosának átjelentését követően a Richter a terméket várhatóan 2019 első felétől vezeti be a piacra - közölték.

A megállapodás értelmében a termék forgalomba hozatalát követően a Richter árbevételhez kötött royalty-t fizet L.D. Collins részére.

A közlemény idézi Orbán Gábort, a Richter vezérigazgatóját, aki szerint a Cyclogest hasznos kiegészítése lehet a vállalat már meglévő, a női termékenységet elősegítő termékkörének.

A kép forrása: Pixabay.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!