Prága 8. kerületében, az AAA Auto székhelyén új bemutatóterem épült, ahol 700 négyzetméteren luxusautók és a sportautók közül válogathatnak majd az vásárlók. Emellett az AAA újabb telephelyeket kíván nyitni Prága hatodik kerületében, és Közép-Csehországban, ahol a cég vezetői szerint bőven van még tér a terjeszkedésre. Az AAA Autó öt országban van jelen, legnagyobb piacán Csehországban 2007-ben öt új telephelyet nyit - jelenleg a cég 40 telephellyel rendelkezik. A részvény a mai napon 0,2 százalékkal 502 forintra drágult, ami megközelítőleg egy százalékkal marad el a kibocsátási ártól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!