A Dow Jones harmincas kosarában mindössze három papír tudott erősödni, a Procter & Gamble, a Boeing és az Alcoa. A St. Paul Cos bejelentése alaposan felrázta a biztosítópiacot, a cég ugyanis összeállna a Travelers Property Casualtyval; a fúzió nyomán keletkező 16,4 milliárd dollár piaci értékű élet- és vagyonbiztosító a második legnagyobb ilyen stílusú vállalat lenne az Egyesült Államokban. A Lowe's lakberendezési áruházlánc jóval felülmúlta az elemzői várakozásokat negyedéves jelentésében, és borsot tört legfőbb riválisa, a Home Depot orra alá, amely ma rukkol elő számaival; ez utóbbi papírját a Morgan Stanley szakértője alaposan túlértékeltnek nevezte. A befektetők borúlátását az sem tudta eltüntetni, hogy a New York-i körzet feldolgozóipara novemberben a vártnál jobban élénkült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!