Az eredmény soron ez éves összehasonlításban 672,5 százalékos romlást takar. Mindeközben a társaság készpénz- és bankbetétállománya az év végi 827 ezer forintról 373 ezer forintra olvadt - derül ki a féléves jelentésből. A vékony filmes napelemek előállítására vonatkozó know-how-kat bekerülési értéken, az eladás alatt álló napelem-leányok vélelmezett értékét pedig - könyvelési okokból - átvezették.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!