A minimális csökkenés után pluszba ugrottak a vezető amerikai részvényindexek a vártnál kedvezőbb amerikai lakáspiaci adat közlése után, majd innen ismét lefelé vették az irányt. a Dow Jones Ipari Átlag 0,2 százalékkal csökkent magyar idő szerint röviddel négy óra után, az S&P 500-as index hasonló mértékben 977 pontig süllyedt.

Ha minimálisan is, de esik a vártnak megfelelő adatokat közlő Honeywell kurzusa. A Bank of America 2 százalék pluszban jár, míg az American Express jegyzése 0,2 százalékkal lett alacsonyabb. Az Exxon és a Chevron részvényei 0,55-0,7 százalékkal lettek drágábbak. A JPMorgan fél százalékkal erősödött.

Árfolyamok és grafikonok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!