Tétova plusz nulla New Yorkban

Először picit estek, de negyed órával nyitás után már minimális emelkedést mutatnak a vezető amerikai részvényindexek.
NAPI Online, 2009. február 4. szerda, 15:50
Fotó:

Rossz lett az ADP munkanélküliséget jelző indexe, de a várakozásoknál kedvezőbb, a nagy médiacégek, a Disney és a Time Warner egyaránt várakozásoknál gyengébb profitról adott számot. A piac láthatóan egyelőre nem tudja merre induljon az előző nap emelkedés után. A Goldman vezető közgazdászai mindenesetre nem javítják a kedélyeket, szerintük az idei év még a medvék uralmával telik el a részvénypiacokon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK