Téves volt a csődbejegyzés Romániában

Az Enefi Nyrt. bejelentette, hogy a szegedi törvényszék végzésével az E-Star ESCO Kft. és Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat között folyamatban volt peres eljárást megszüntette.
portfolio.hu, 2014. április 18. péntek, 15:51
Fotó: Reuters

A társaság emellett a román operációval kapcsolatos jogvitákról is új információkat közölt. Az Enefi korábbi közleményében jelezte, hogy az E-Star CDR értesült arról, hogy az E-Star CDR a román igazságügyi minisztérium hivatalos honlapja szerint csődeljárás alatt áll.

A helyzet azóta tisztázódott, a Hargita Megyei Törvényszék fenti ügyben hozott végzése alapján törlésre került az E-Star CDR vonatkozásában a csődre vonatkozó hibás bejegyzés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK