Egy horvát lap arról számolt be, hogy hónapok óta titokban folynak a tárgyalások a Mol és a horvát kormány között, melyen minden lényeges kérdést érintettek már a felek. A lap információi szerint magyar részről a tárgyalásokat maga Csányi Sándor vezeti, aki a hazai olajcég igazgatóságának alelnöke.

A Jutarnji List szerint hónapok óta folynak titokban a tárgyalások a Mol és a horvát kormány között, melyen már minden lényeges pont érintésre került, többek között a Mol irányítási joga, vagy az INA stratégiája. A lap megjegyzi, a tárgyalások konstruktív légkörben zajlottak.

A horvát lap azt is hozzátette cikkében, hogy komoly esélye van, hogy az OTP ajánlatot tegyen a horvát posta bank (Postanska Banka) felvásárlására - írta reggeli elemzésében az Equilor.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!