Tíz százalék alatt az OTP Alapkezelő az E-Starban

Az E-Star bejelentése szerint az OTP Alapkezelő részesedése a vállalatban a tízszázalékos küszöbértéket átlépve 9,98 százalékra csökkent.
Józsa Bernát, 2012. július 31. kedd, 17:39
Fotó: Napi.hu

A legfrissebb rendelkezésre álló adatok alapján az alapkezelő 10,84 százaléknyi pakettel rendelkezett, a küszöbérték átlépése folytán legközelebb az 5 százalék átlépésekor kell bejelenteni az esetleges további eladásokat.

Az OTP Alapkezelő és az Aegon január 31-én vásárolt az alapító elnök-vezérigazgató Soós Csabától tíz százaléknyi, 264 ezer darab részvényt 4000 forintos papíronkénti áron. Kedden 542 forinton zárt a likviditási aggodalmak miatt történelmi mélypontok közelében mozgó papír.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK