A Nasdaqnak főleg az tett jót, hogy a megélénkülő fúziós kedvet a befektetők a gazdasági fellendülés jelének tekintik - írta a Reuters - , és jó eredményeket várnak a közelgő gyorsjelentésszezontól. (A hírek közül az EMC Corp. - Legato Systems felvásárlás erősítette a techszektort leginkább). A Dow papírjai közül elsőként tette közzé második félévi eredményét az Alcoa, de már zárás után. A világelső alumíniumgyártó csökkenő negyedéves profitról számolt be, de a nettó eredmény így is jobb lett a vártnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!