A Dow Jones ipari indexe a nyitást követően 10 000 pont alá csökkent, mintegy 0,6 százalékot veszítve értékéből. Az indexek esésében különösen nagy szerepet játszott a repülőtársaságok részvényeinél tapasztalható több, mint 1,5 százalékos árcsökkenés, melyet Delta több mint 2,5 százalékos és az American Airlines több mint 3,5 százalékos zuhanása vezetett. A technológiai szektor sem szerepelt jól a nyitást követően, a Nasdaq 0,7 százalékos eséssel nyitott, a 3Par és az azt felvásárolni készülő Hewlett Packard részvényei is a negatív tartományban maradtak. Az S&P 500 több, mint 0,8 százalékos esése leginkább a tartós fogyasztási cikkek kapcsán megjelent, vártnál gyengébb adatoknak köszönhető.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!