Tízmillós jutalmak a MOL-vezetőknek

Csütörtökön a MOL a részvényjuttatáson alapuló ösztönző rendszer keretében, a 2013-as gazdasági év után, az Igazgatóság tagjai részére összesen 13 500 darab "A" sorozatú MOL törzsrészvényt juttatott.
portfolio.hu, 2014. május 9. péntek, 10:38
Fotó: Napi.hu

A most kiosztásra került 13 500 darab törzsrészvény értéke a tegnapi záróárfolyamon számolva több mint 174,5 millió forint volt. A legtöbb részvény (1 500 darab) Csányi Sándornak jutott, a pakk értéke több mint 19,3 millió forint volt.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RonaGyuri, 2014.05.09 12:07

Mert ők megérdemlik!
Jó olvasnivaló a lista (pl. nicsak BKIK????)
S abban is van némi elgondolkodtató, hogy kattintásra:
"A webhely biztonsági tanúsítványa hibás."
Igen ez érdekes, s az is megáll, hogy: ebben a cégben az állam pénze igen csak biztonsági hibás! =))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html