Nem sikerült rosszul a második negyedév a Magyar Telekomnál, igaz, a mostani számok először tartalmazzák a Telekom Montenegro Csoport (TCG) eredményeit is, hiszen a TCG mérlegét 2005. március 31-i állapottal konszolidálta a cég. A belföldi és a nemzetközi vezetékes bevételek csökkenését ugyan nem sikerült megállítani, de ezt ellensúlyozta a magasabb mobil és adatátviteli értékesítés. Persze a befektetők jobbat is el tudtak volna képzelni, mint a 0,7 százalékos növekedés, amellyel a teljes félévi árbevétel alig maradt el a 300 milliárd forinttól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!