A társaság szerdán azt közölte az amerikai tőzsdefelügyelettel, hogy 421 millió részvény kívánnak eladni a korábban jelzett 337 millió helyett. Ez azt jelenti, hogy a világ legnagyobb közösségi portálját működtető társaság akár 16 milliárd dollárra is szert tehet, miután néhány nappal ezelőtt megemelte a kibocsátandó részvények célárát, 34-38 dollárra 28-35 dollárról. Ez lesz minden idők legnagyobb kibocsátása az internetes cégek között azóta, hogy a Google 2004-ben 1,9 milliárd dollár értékben bocsátott ki részvényeket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!