Több a vásárló Budapesten

A budapesti börze részvényindexe a főbb európai mutatókkal ellentétben erősödéssel kezdte a napot.
NAPI Online, 2006. november 16. csütörtök, 09:00
Fotó:

A BUX néhány perc alatt 0,5 százalékos pluszt halmozott fel, a vezető papírok lendületes rajtjának köszönhetően. A Mol 0,7 százalékkal 21 900 forintra hízott, az OTP pedig 1 százalékkal 7370 forintra drágult. A Richter 0,6 százalékos többletet ért el, így árfolyama 42 850 forintnál járt a kezdés után. A többiekhez képest szerényebb teljesítmény nyújt a Magyar Telekom, jegyzése mindössze 0,1 százalékkal 1010 forintra erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK