Több is veszett a Microsoft-Yahoo üzletnél

Nem tett jót az amerikai tőzsdének a felvásárlás meghiúsulása és a 120 dollár felé kúszó olajár.
NAPI Online, 2008. május 6. kedd, 08:05
Fotó:

További visszahúzó erő, hogy elemzők szerint a Bank of Americának el kellene állnia a Countrywide Financial Corp. tervezett felvásárlásától. Ezek állhatnak a mögött, hogy a Dow Jones 88,6 ponttal, azaz 0,7 százalékkal csökkent, 12 969,54 pontra (a 30 összetevő közül 26 csökkent).

A blue chipek közül a General Motors esett a legtöbbet (3,6 százalék), de az American Insurance Group Inc. sem örülhet a 3,4 százalékos esésnek. A Bank of America papírjai a fenti hírre 2,1 százalékot estek. A nagyok közül az Alcoa zárt jó napot, 2,2 százalékos növekedéssel.

Az S&P 500 mutatója 6,41 ponttal, vagyis 0,5 százalékkal 1407,49-es szintre esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK