Az ÁKK a korábbihoz hasonló nagyságrendben, 50 milliárd forint értékben hirdetett meg D101124 jelű kincstárjegyeket. Az egy héttel ezelőtti aukción benyújtott közel 134 milliárd forint után ezúttal több mint 138 milliárd forint ajánlat érkezett az elsődleges forgalmazóktól. Az ÁKK az elfogadott mennyiséget 60 milliárd forintra emelte. Az elfogadott hozamok 5,28 százalékos átlaga az egy héttel korábbit 5, a hétfői másodpiaci referenciaértéket pedig 17 bázisponttal múlja alul.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!