Több mint 50 000-et érhet a Richter

A Richter esetében is célárat emelt szerdán a Deutsche Bank, az ajánlása azonban változatlan maradt.
Deák Bálint, 2010. augusztus 25. szerda, 11:01
Fotó:

A Richter egyéves távlatban 51 500 forintot ér a Deutsche Bank friss elemzése szerint, szemben a két hónappal korábbi 48 000 forintos célárral. Az ajánlás maradt vétel, a jelenleg 44 400 forint környékén forgó részvény esetében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.08.25 13:16

Minnél gyengébb a forint, annál jobb az Egis és a Richter, hála a gáz politikusainknak jól leértékelődik a forint ( a legjobban eső valuta a forint a Bloomber által figyeltek között) ami gatyába rázza az exportot.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html