Több mint egy százalékkal emelkedett a Nikkei

Meglehetősen jól kezdődött hét a hét a tokiói tőzsdén. A Nikkei 11901,39 ponton zárt, ami 1,17 százalékos emelkedés a múlt heti záráshoz képest. Az erőteljes növekedés elsősorban annak tudható be, hogy a bankok által készített előrejelzésekben a hazai termelés növekedésére számítanak. Hong Kongban már nem volt ennyire derűlátó a hangulat, bár a kereskedés valamivel több mint felének elteltekor itt is a pozitív tartományban tartózkodott az index. A Hang Seng 11362,26 ponton állt, ez 13,56 pontnyi a legutóbbi záráshoz képest.
NAPI, 2002. június 3. hétfő, 08:23

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK