Több mint háromszoros túljegyzés a keddi aukción

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) keddi aukcióján a tervezettnek megfelelő mennyiségű háromhónapos diszkont kincstárjegyet értékesített.
NAPI, 2010. november 9. kedd, 12:02
Fotó:

Az ÁKK 40 milliárd forint értékben hirdetett meg háromhópapos dkj-kat, amelyre elsődleges forgalmazók több mint háromszoros ajánlattal válaszoltak.

Az ÁKK végül az eredetileg meghirdetett 40 milliárd forint értékben fogadott el ajánlatokat. A kialakult átlaghozam 5,24 százalék volt az elmúlt heti aukcióhoz hasonlóan.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK