Több száz milliót nyert a Phylaxia

A Phylaxia Holding bejelentette, hogy az általa a CEVA- Phylaxia Zrt. ellen licenszdíj megfizetése érdekében indított perben a Fővárosi Bíróság április 20-án meghozott elsőfokú ítéletével a holding kereseti követelésének helyt adott. Az alperesnek így 128 millió forint + áfát kell megfizetnie, valamint ezen tőkeösszeg 2000. január 1. napjától a kifizetésig járó késedelmi kamatát is. Az utóbbi összege április 20-ig számolva 196 millió forint. Bejelentették azt is, hogy a Phylaxia 100 százalékos tulajdonában álló Kelet-Rádió Kft. és a Janita-Média Kft. nevű társaságok ügyvezető igazgatói tisztségét április 19-től Jeszenszky Zoltán tölti be.
Eidenpenz József, 2011. április 20. szerda, 17:58
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK