A csalódást keltő negyedik negyedéves eredmények mellett a Mol javuló teljesítménye az upstream üzletágban bátorító, különös tekintettel a nagyságrendre és az árrésre - idézte a magyar olajcég papírjaira vételi ajánlást érvényben tartó pénzintézet jelentését a Bloomberg. A BofA céláremelése egy nappal követte az Erste lépését, amely viszont leminősítette a magyar olajpapírt. Felhalmozásról tartásra módosította az Erste Research a Mol részvényeit az olajipari vállalat negyedik negyedéves eredményének fényében. Az Erste elemzője szerint a részvény célára 18 300-ról 18 500-ra nőtt; mivel a felértékelődési potenciált már beárazták a piacok, ezért tartásra minősítette le a magyar olajvállalat részvényeit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!