Többet ér a forint

Erősödött a forint hétfőn délelőtt.
NAPI, 2013. június 3. hétfő, 12:10

Az euró 295,50/65 forintot ért hétfőn késő délelőtt a devizapiacon, miután reggel még közel 297 forinton állt az árfolyam, a péntek délutánihoz hasonlóan.

Újonnan érkezett konkrét hír nem áll az enyhe erősödés mögött, a kereskedés ingerszegény közegben zajlik. A következőkben az árfolyam 293 és 297 forint között alakulhat Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője szerint.

Dél előtt nem sokkal a svájci frankért 237,20, a dollárért pedig 226,80 forintot kértek, míg az euró/dollár 1,3020 körül tartózkodott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK