Többet ér az OTP, de ne vegye!

A korábbi vételről tartásra rontotta az OTP-részvényekre vonatkozó ajánlását a Société Générale, a papírokra vonatkozó célárfolyamot viszont megemelték 6507 forintról 7270 forintra - írja a Portfolio.hu.
portfolio.hu, 2016. április 5. kedd, 12:01
Fotó: Napi.hu

Friss elemzői ajánlás érkezett az OTP-re, a Société Générale a korábbi vételről tartásra rontotta le a részvényekre megfogalmazott ajánlását, mindeközben viszont célárfolyamukat megemelték, a korábbi 6507 forintról 7270 forintra. Az új célárfolyam a részvények jelenlegi tőzsdei árfolyamát 5 százalékkal múlja felül.

A Société Générale új célárával az OTP-t követő elemzők között az optimistábbak közé tartozik, a Reuters elemzői medián célára ugyanis 6500 forint környékén van jelenleg.

Az OTP részvényeinek árfolyam emelkedését az elemzői célárak az utóbbi időszakban nem tudták lekövetni, a papírokban így a medián elemzői célár alapján 6 százalékos leértékelődési potenciál van.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK