Többet érhet a Richter és az Egis is

Az Erste enyhén megemelte az Egis és a Richter papírokra vonatkozó célárát, ezzel párhuzamosan azonban kissé rontott ajánlásán.
NAPI, 2009. július 28. kedd, 14:31
Fotó:

A látványos drágulás után is lát még felértékelődési potenciált a Richter és az Egis papírokban az Erste - derül ki a társaság legfrissebb elemzéséből. A gyógyszercégek 12 havi célárát enyhén felfelé módosították, az Egisre 21785 forint, a Richterre 41900 forintos cél adódott. Mivel a tőzsdei és a célár közötti eltérés már nem olyan óriási, mint pár hónapja, ezért a papírokra vonatkozó ajánlást vételről felhalmozásra rontották.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK