Többet érhet az OTP (UBS)

Semleges ajánlása fenntartása mellett 5300-ról 6100 forintra emelte az OTP részvényeire vonatkozó célárfolyamát a svájci UBS. A bank elemzői az alacsonyabb, 300 bázispont körüli CDS-spreadekkel, a kockázati éhség fokozódásával és a kissé pozitív makrogazdasági hírekkel indokolják döntésüket.
portfolio.hu, 2010. november 10. szerda, 08:38
Fotó:

A fenti kedvező tényezők hatására 13 százalékról 12 százalékra csökkentette a UBS az OTP-elemzésében használt tőkeköltséget, ami 15 százalékkal, 6100 forintra emeli a bank célárfolyamát.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK