Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az olajipari cégek papírjai mindenütt jól szerepeltek, miután az energiahordozó jegyzése újra 70 dollár fölé került. Londonban a befektetőket a Bank of England azzal lepte meg, hogy a negyedéves inflációs jelentésében jelezte, a vártnál hosszabb ideig kitarthat még a kamattartási politika, azaz nem jó ideig nem készül monetáris szigorításra. A BHP Billiton bányaipari cég által közölt profitzuhanás nem okozott meglepetést, így az osztalék növelését bejelentő társaság papírjai drágulni tudtak. A nyertesek közé iratkoztak fel a Royal Bank of Scotland részvényei is, miután a cég közölte, hogy pakisztáni leányvállalatának eladását tervezi. Frankfurtban az E.On részvényei több mint 5 százalékkal drágultak azután, hogy az energiaipari csoport a második negyedévben bőven megduplázta nettó nyereségét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!