Többnyire tovább csökkentek a hozamok

Többnyire tovább csökkentek a referenciahozamok az állampapírok másodpiacán szerdán.
NAPI, 2013. július 24. szerda, 17:11
Fotó: Napi.hu

A tíz- és tizenöt éves benchmark 2, illetve 3 bázisponttal 5,85 és 6,39 százalékra emelkedett. A többi lejárat esetében 4-10 bázisponttal mérséklődtek a hozamok, amelyek így 3,93 és 6,39 százalék között szóródnak - derült ki az ÁKK tájékoztatásából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hunland, 2013.07.24 18:51

Úgy látszik győzött az unortodox ,nem???
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html