Tőkére vár az RFV - 10 milliárdot remél kötvényekből

Tízmilliárd forintos kötvényprogramhoz kér felhatalmazást a részvényesektől a tőzsdén jegyzett RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyrt. a társaság szeptember 17-re összehívott rendkívüli közgyűlésén.
MTI-Eco, 2010. augusztus 27. péntek, 11:39
Fotó:

A BÉT honlapján közzétett közgyűlési előterjesztésekből az is kiderül, hogy a kibocsátás egy éven belül megtörténik. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) már jóváhagyta az ehhez szükséges tájékoztatót.

A közgyűlés napirendjén a kötvényprogram jóváhagyásán kívül a vezetői részvényopciós program módosítása és más - technikai jellegű - módosítások szerepelnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK