Tőkét emelt az OTP montenegrói leánybankjában

Tőkét emelt az OTP Bank Nyrt. a montenegrói leánybankjában, a 10 millió eurós (2,94 milliárd forint) tőkeemelést a montenegrói értékpapír-bizottság jóváhagyta - közölte az OTP a tőzsde honlapján hétfőn.
MTI, 2013. október 22. kedd, 09:20
Fotó: Napi.hu

Az OTP-nek a Crnogorska komercijalna bankában (CKB) jegyezett tőkéje ezzel 136 875 398 euróra változott. A tőkeemelés a korábban nyújtott alárendelt kölcsöntőke részvényre váltásával történt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK