A réspiaci befektetésekre, azon belül is elsősorban B-kategóriás irodaházakra és iparterületekre specializálódott Appeninn Holding Nyrt. tőkeemeléssel készíti elő egyik legfontosabb portfolió elemének további fejlesztéseit és tovább erősíti a leánycégének saját tőke helyzetét - tette közzé a társaság.

Az Appeninn Holding Nyrt. bejelentette, hogy 121,5 millió forint tőkét juttatott száz százalékban tulajdonolt leányvállalatának, a W-GO 2000 Zrt-nek. A társaság jegyzett tőkéje 5 millió forinttal emelkedik 30 millió forintra, a fennmaradó 116,5 millió forint tőketartalékba kerül.  A tőkejuttatás célja, hogy a W-GO 2000 Zrt. a főváros második kerületében található Rózsaházak irodaközpont műszaki fejlesztéseit, értéknövelő beruházásait tudja finanszírozni.

Egyes speciális bérlői igények kielégítése céljából független áramellátást és vésztartalékul szolgáló dízel-aggregátot telepítünk az irodaház mellé. A fejlesztések nyílászárók cseréjét is hőszigetelést is magában foglal - mondta el a tőkejuttatás céljáról Székely Gábor, az Appeninn igazgatótanácsának elnöke a közlemény szerint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!