A dél-koreai és a tajvani piacot a felvásárlásokkal kapcsolatos spekulációk tartották lázban. Az összeolvadásokról szóló pletykák ezúttal a bankszektor néhány vezető társaságát párosították össze. A spekulációk miatt emelkedő árfolyamok mindkét piac irányadó indexét pénteki értéke fölé emelték. A szingapúri tőzsdét a városállam várakozások feletti GDP-növekménye 0,8 százalékkal emelte magasabbra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!