Tokió enyhén lefelé, Szöul enyhén fölfelé mozdult

A Nikkei 6,11 ponttal 16 489,37 pontra, a szélesebb merítésű Topix index 6,26 ponttal 1680,09 pontra csökkent.
Csaba Ferenc, 2006. március 23. csütörtök, 08:21
Fotó:

Az osztalékemelést bejelentő TDK részvényárfolyama 1,8 százalékkal emelkedett, a Windows Vista debütálásának újabb elhalasztása azonban a technológiai szektor több vállalatának árfolyamát is lefelé mozdította.
A Microsoft bejelentése a Samsung Electronics kurzusát is lefelé mozgatta, de a szöuli tőzsde indexe, a Kospi - nem kis részben a Kookmin Bank 5 százalékos erősödésének köszönhetően - 0,2 százalékkal 1312,26 pontra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK