Tokió eséssel zárt

A Nikkei-225 0,2 százalékos eséssel zárta a mai kereskedést, értéke 8 497,93 pont volt. A csökkenést az exportőrök - közöüttük a Toyota Motor, vagy a Nissan Motor - vezették, de jelentős hatással bírt a háborús pszichózis is.
Molnár Csaba, 2003. január 9. csütörtök, 08:34
Fotó:

A Topix 839,33 ponton zárt, ami 0,22 százalékos csökkenés. Estek az IT-papírok is, a Toshiba, a NEC és a Samsung egyaránt vékonyodott, miután az Intel bejelentette, hogy eladásai a vártnál lasabban nőnek. A dél-koreai Kospi idei legnagyobb veszteségét sznvedte el, 3,3 százalékkal esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK