Tolakodnak a vevők a BÉT-en

A BUX 1 százalékos pluszban a pénteki kereskedés első tíz perce után.
Pápai Csaba, 2010. június 18. péntek, 09:13
Fotó:

A vezető részvények mind nyereséggel forognak a pesti parketten, a BUX pedig 1 százalékkal előző napi záróértéke felett áll.

A BÉT irányadó indexe 21 622 ponton áll tíz perccel tőzsdenyitás után. A blue chipek 1 százalék körüli nyereséggel forognak.

A Mol 18 770 forinton 0,9 százalékos pluszban, az OTP 5125 forinton, 0,7 százalékos pluszban állt tíz perccel a kereskedés kezdete után.

Az MTelekom papírjai 1 százalékkal 641 forintra, a Richter részvényei 1,2 százalékkal 44 395 forintra drágultak péntek reggel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK